Αλόη & Ρόδο Gel Naturally Thinking 120ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1518
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Βάρος 120 ml
To Aloe & Rose Gel είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης και περιποίησης της επιδερμίδας που στηρίζεται στην Αλόη Βέρα και στο καθαρό αιθέριο έλαιο του Βουλγάρικου Ρόδου (Bulgarian Rose). Οι ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Αλόης συνδυάζονται με την αντιρυτιδική και καταπραϋντική δράση του Ρόδου, δημιουργόντας ένα προϊόν ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες και επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τοπικές εξάψεις (κοκκινίλες).

To Aloe & Rose Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό gel στην μορφή που είναι - ειδικά από γυναίκες με πολύ ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν περιέχει συνθετικές αρωματικές ουσίες. Μπορεί όμως και να εμπλουτιστεί με επιπλέον αιθέρια έλαια (μέχρι 2%) προκειμένου να αποκτήσει θαυμάσιες φυσικές, θεραπευτικές ιδιότητες. Ακολουθείστε μία από τις συνταγές που σας προτείνουμε ή παρασκευάστε τα δικά σας θεραπευτικά blends με ένα ή περισσότερα από τα 72 αιθέρια έλαια που σας προσφέρουμε. Το Aloe Vera Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο και έχει υπέροχο φυσικό άρωμα.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Gel Naturally Thinking 120ml
€ 9,90
Κρέμα Αντιγήρανσης (Β)
€ 4,90 € 29,90
Αλόη & Φύκια Gel 100ml
€ 5,90
Ευαίσθητη Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Υγρό Σαπούνι Naturally Thinking 250ml
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή