Ενυδατική Προσώπου Νaturally Thinking 50ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1718
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση United Kingdom
Μία ενυδατική κρέμα προσώπου κατάλληλη ακόμη και για τις πλέον ευαίσθητες επιδερμίδες (δεν περιέχει χρωστικές η αρωματικές ουσίες και parabens). Προσφέρει ολοκληρωμένη ενυδάτωση και ανακουφίζει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.

Χρησιμοποιήστε την Simply Natural Cream όπως είναι ή σαν βάση για να φτιάξετε καταπληκτικά προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου - καλύτερα ακόμη και από τις πανάκριβες ενυδατικές κρέμες γνωστών οίκων. Προσθέστε αιθέρια έλαια (μέχρι 20 σταγόνες στα 50ml) και λάδια βάσης (αμυγδαλέλαιο, λαδι μποράγκου κτλ.) για να δημιουργήσετε επαγγελματικά και εξειδικευμένα προϊόντα βαθειάς ενυδάτωσης και περιποίησης προσώπου. Απλώστε την αρχίζοντας από το πηγούνι προς τα πάνω και από την μέση του προσώπου προς τις άκρες για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των βάσεων.
Επιστροφή στην κορυφή