Ενυδατική Κολλαγόνου Νaturally Thinking 50ml

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1799
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση United Kingdom
Η Marine Collagen Skin Renew Cream περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών σπάνιων συστατικών με μοναδικά και εκπληκτικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα. Θαλάσσιο θαυματουργό κολλαγόνο, φυσικό αιθέριο έλαιο νέρολι (άνθη νεραντζιάς) και αιθέριο έλαιο βετιβέριας. Τα αιθέρια έλαια πλούσια σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικές ουσίες βοηθούν στην πρόσληψη του θαλάσσιου κολλαγόνου από το δέρμα και την δημιουργία φυσικού νέου από τον οργανισμό μας. Ως γνωστόν η μικρότερη παραγωγή κολλαγόνου κατά τη διάρκεια των ετών είναι ο κύριος παράγοντας γήρανσης της επιδερμίδας και των ρυτίδων. Με την Marine Collagen Skin Renew Cream θα δώσετε την πρώτη ύλη στην επιδερμίδα σας για ανανέωση, ελαστικότητα και λάμψη. Απλώστε την κρέμα αρχίζοντας από το πηγούνι προς τα πάνω, από την μέση του προσώπου προς τις άκρες και στο μέτωπο απλώστε την με ανοδική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Βρετανικής Νaturally Thinking. Η Νaturally Thinking χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά και 100% καθαρά οργανικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι χωρίς χρωστικές η αρωματικές ουσίες, paraben και SLS free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή