Ενυδατική με Vitamin C Naturally Thinking 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1801
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση United Kingdom
Μία ενυδατική κρέμα αναζωογόνησης του προσώπου με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, λεμονιού και φυσικά πλούσια σε βιταμίνη C. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος άλλα ειδικά άχρωμες χωρίς ζωή επιδερμίδες είναι η ιδανικότερη λύση.

Η Orange, Lemon & Vitamin C Revive Facial Cream περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό δύο ιδιαίτερα πλούσιων σε βιταμίνη C αιθέριων ελαίων, του πορτοκαλιού και του λεμονιού. Η βιταμίνη C είναι διάσημη για την ανανεωτική της δράση στο δέρμα και λειτουργεί ενισχυτικά στις υπόλοιπες ιδιότητες των αιθέριων. Η αποτελεσματικότητα της είναι μεγαλύτερη αφού περιέχεται στην φυσική της μορφή και δεν υπάρχει απλά ως πρόσθετο. Το λεμόνι έχει αποδεδειγμένα την καλύτερη στυπτική λειτουργία, απομακρύνει τις τοξίνες και είναι το κατάλληλο αντίδοτο σε λιπαρές επιδερμίδες, με ακμή ή θαμπές. Το πορτοκάλι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος που επίσης βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών δίνοντας λάμψη στην επιδερμίδα. Ειδικά για περιπτώσεις όπου η επιδερμίδα έχει χάσει την λάμψη και την υγρασία της λόγω χρήσης αλκοόλ ή κακής διατροφής είναι η αποτελεσματικότερη λύση. Απλώστε την κρέμα αρχίζοντας από το πηγούνι προς τα πάνω, από την μέση του προσώπου προς τις άκρες και στο μέτωπο απλώστε την με ανοδική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Βρετανικής Νaturally Thinking. Η Νaturally Thinking χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά και 100% καθαρά οργανικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι χωρίς χρωστικές η αρωματικές ουσίες, paraben και SLS free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή