Ενυδατική Λεβάντα Γεράνι Naturally Thinking

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2292
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση United Kingdom
Μία ενυδατική κρέμα αναζωογόνησης προσώπου με αιθέρια έλαια Λεβάντας και Bourbon Γερανιού, εκχύλισμα λευκού τσαγιού, σταφυλέλαιο και φυτική γλυκερίνη. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει ολοκληρωμένη ενυδάτωση και ανακουφίζει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες από το κρύο ή την ζέστη, τον αέρα και την μόλυνση.

Η Lavender & Geranium Cream περιέχει ένα συνδυασμό δύο ιδιαίτερα ευεργετικών αιθέριων ελαίων για την επιδερμίδα, του γερανιού και της λεβαντας . Το γεράνι είναι εξισορροπητικός παράγοντας για την επιδερμίδα, η λεβάντα είναι αντιβακτηριδιακή και απολυμαντική ενώ το σταφυλέλαιο με το εκχύλισμα τσαγιού έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θρέφουν το δέρμα. Η ευεργετική αυτή φόρμουλα είναι ιδανική για προβλήματα ακμής ενώ ουσιαστικά δρα με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε απότομες αλλαγές περιβάλλοντος που συνήθως βιώνουμε στην εργασία μας (ζεστό-κρύο). Μετατρέπει μέσω της ενυδατικής και εξισορροπητικής της δράσης κάθε τύπο δέρματος, ξηρό ή λιπαρό σε ενδιάμεσο προσφέροντας την κατάλληλη λίπανση ή ενυδάτωση. Απλώστε την αρχίζοντας από το πηγούνι προς τα πάνω, από την μέση του προσώπου προς τις άκρες και στο μέτωπο απλώστε με ανοδική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Βρετανικής Νaturally Thinking. Η Νaturally Thinking χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά και 100% καθαρά οργανικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι χωρίς χρωστικές η αρωματικές ουσίες, paraben και SLS free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή