24ωρη ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό και κολλαγόνο DisoLine Elixirio 50ml

€ 16,00 € 13,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4358
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100370
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα οφέλη των φυτικών-βιολογικών καλλυντικών. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βιολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο, το οποίο βρίσκεται στην βασική στιβάδα της επιδερμίδας και παράγεται από τους ινοβλάστες. Είναι εξαιρετικά υδροφιλικό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το σχήμα, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος. Αυτή του η ιδιότητα το κάνει βασικό ρυθμιστή της ενυδάτωσης του δέρματος. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από την βλαπτική επίδραση των ελευθέρων ριζών. Μελέτες έδειξαν ότι το υαλουρονικό βοηθά επίσης στην αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων και στην παραγωγή του κολλαγόνου του δέρματος.

Το κολλαγόνο είναι η κυριότερη πρωτεΐνη στο σώμα, αποτελεί κατά προσέγγιση το 75% του δέρματος και είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς παίζει ρόλο στην υποστήριξη και τη δομή των συνδετικών ιστών και οργάνων, αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξη, ανάπλαση και ανανέωσή τους. Μετά την ηλικία των 30 η φυσική διαδικασία γήρανσης επιφέρει μια επιβράδυνση της παραγωγής κολλαγόνου. Το δέρμα αποκτά τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Γίνεται λεπτό, ανελαστικό, χάνει την λάμψη του και αφυδατώνεται σε μεγάλο βαθμό. Οι ρυτίδες αρχίζουν να σχηματίζονται και οι δυσχρωμίες και κηλίδες της φωτογήρανσης γίνονται ολοένα πιο έντονες. Η ύπαρξη επαρκούς σε ποιότητα και ποσότητα κολλαγόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βοηθά το δέρμα να παραμείνει νεανικό, σφριγηλό και ελαστικό, χωρίς ρυτίδες, κυτταρίτιδα ή ραβδώσεις.

Η 24ωρη ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό και κολλαγόνο της εταιρίας DisoLine φροντίζει την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντάς της τόνωση και προστασία, Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει στην επιδερμίδα την εντατική αναζωογόνηση και ενυδάτωση που χρειάζεται, ενώ το κολλαγόνο τη βοηθά να ξαναβρεί τη χαμένη της σφριγηλότητα, ενώ παράλληλα τη θρέφει σε βάθος. Και τα δύο αυτά ευεργετικά συστατικά μαζί λειτουργούν ως “ελιξήρια νεότητας”, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια της γήρανσης, καθιστώντας την επιδερμίδα πιο φρέσκια και λαμπερή. Ιδανική για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml
Επιστροφή στην κορυφή