24ωρη αντιγηραντική κρέμα με συνένζυμο Q10 και βιταμίνη Ε DisoLine Elixirio 50ml

€ 18,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4359
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100363
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα οφέλη των φυτικών-βιολογικών καλλυντικών. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βιολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τo συνένζυμο Q10 ή ουμπικινόνη (Co Q10) είναι μια λιποδιαλυτή ουσία με σύσταση παρόμοια με αυτή των βιταμινών. Είναι η μοναδική που συντίθεται από το ανθρώπινο σώμα, λαμβάνεται όμως και από τροφές όπως η σόγια, οι ξηροί καρποί , το ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα φρούτα. Το συνένζυμο Q10 παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταβολικές λειτουργίες των κυττάρων- κυρίως στην παραγωγή ενέργειας και οξυγόνου από τα μιτοχόνδρια- και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Επιπλέον, δρα ως ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντιοξειδωτικό καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και προλαμβάνοντας τη βλάβη που προκαλούν στα κύτταρα. Καθώς μετά τα 30, τα επίπεδα Q10 στα κύτταρα μειώνονται, μειώνεται και η ικανότητά τους να συνθέτουν κολλαγόνο και ελαστίνη, συστατικών απαραίτητων για νεανικό και σφριγηλό δέρμα. Είναι δε τόσο σημαντικό το συνένζυμο Q10 για την επιδερμίδα, ώστε τα "επίπεδα" του να θεωρούνται ως ένας από τους ακριβέστερους δείκτες γήρανσης.


Η 24ωρη αντιγηραντική κρέμα με συνένζυμο Q10 και βιταμίνη Ε της εταιρίας DisoLine φροντίζει την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντάς της πλούσια θρέψη, τόνωση και προστασία. Το συνένζυμο Q10 που εμπλουτίζει τη σύνθεση του εξαιρετικού αυτού προϊόντος, συμβάλλει στην πρόληψη της φωτογήρανσης και των ρυτίδων, ιδιαίτερα των λεπτών γραμμών στο “πόδι της χήνας”, ενυδατώνει σε βάθος, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα επαναφέροντας την ελαστικότητα, την υγεία και την φυσική της λάμψη. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, τη βιταμίνη της ομορφιάς, η οποία είναι εξίσου γνωστή για την αντιγηραντική της δράση, λειτουργεί ως ένα πραγματικό “ελιξίριο νεότητας”. Ιδανική για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή