Βιολογική αναζωογονητική κρέμα ημέρας με βάλσαμο, υαλουρονικό οξύ, λάδι ελιάς, τριανταφυλλιάς & τζοτζόμπας από Olivellenic Organics 50ml

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4432
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Barcode 5205544000713
Εταιρεία Olivellenic
Αναζωογόνηση και ενυδάτωση για την επιδερμίδα σας με σύμμαχο τη Φύση.
Η βιολογική κρέμα ημέρας της Olivellenic Organics με βάλσαμο, υαλουρονικό οξύ, λάδι ελιάς, τριανταφυλλιάς και τζοτζόμπας, θρέφει ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα, καθιστώντας το λείο, απαλό και λαμπερό. Ο εξαιρετικά αποτελεσματικός συνδυασμός των ενεργών συστατικών της καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από τη γήρανση, το άγχος και τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Το λάδι ελιάς, γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας και αυξάνει την ελαστικότητα της. Το λάδι από άγριο τριαντάφυλλο λειάνει τις λεπτές γραμμές προσώπου και ματιών, βοηθά στην αναγέννηση και την αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνει την όψη του και προσφέρει φωτεινότητα και λάμψη Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα μεταφέροντας υγρασία στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ σε συνδυασμό με το βάλσαμο, γνωστό για την αναπλαστική και καταπραϋντική του δράση και το λάδι τζοτζόμπα, γνωστό για τις ενυδατικές, αντιβακτηριαδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική φροντίδα και προστασία. Η βιολογική κρέμα ημέρας της Olivellenic Organics με την πλούσια και απαλή υφή της ξεκουράζει την επιδερμίδα σας, ενώ τα φυσικά αντηλιακά της φίλτρα προστατεύουν αποτελεσματικά από την φωτογήρανση. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Βιολογικά πιστοποιημένη από την ICEA

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή