Υπέρ-ενυδατική κρέμα ημέρας με φραγκόσυκο και έλαια αργκάν, ιπποφαούς, ελιάς και αβοκάντο από Olivellenic Organics 50ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4434
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Barcode 5205544000850
Εταιρεία Olivellenic
Η υπέρ-ενυδατική κρέμα ημέρας για το πρόσωπο και το λαιμό με φραγκόσυκο και έλαια αργκάν, ιπποφαούς, ελιάς και αβοκάντο της Olivellenic Organics, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς της λάμψη και απαλότητα. Η ειδικά μελετημένη σύστασή της διεισδύει άμεσα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην αύξηση της συγκράτησης της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες, προσδίδοντας στην επιδερμίδα ελαστικότητα και προστασία από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το φραγκόσυκο είναι φυσική πηγή βιταμινών και μετάλλων, στοιχείων απαραίτητων για την ανανέωση και υγεία των κυττάρων. Οι αντιοξειδοτικοί παράγοντες της σύστασής του καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες και ενεργούν εναντίον της γήρανσης του δέρματος, η βιταμίνη Ε και βιταμίνη Κ μαλακώνουν το δέρμα και βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων, ενώ τα ανόργανα άλατα και τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα του προσφέρουν ιδιαίτερα ισχυρή αντιρυτιδική και αναζωογονητική δράση. Το λάδι αβοκάντο φημίζεται για τις ενυδατικές, μαλακτικές και αντιρυτιδικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Β, οι οποίες βοηθούν στη μείωση των κηλίδων του γήρατος, αυξάνουν την ποσότητα του κολλαγόνου του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Είναι ιδανικό κυρίως για τα ξηρά, εύθραυστα και ώριμα δέρματα. Το λάδι αργκάν έχει ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική δράση, και σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο, συστατικό γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδοτικές και ενυδατικές του ιδιότητες και το ιπποφαές, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ολεϊκά οξέα (omega-3, 6, 7 και 9) που βοηθούν στη φυσική ανάπλαση του δέρματος, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη.

Η υπερ-ενυδατική κρέμα της Olivellenic είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Ενδείκνυται για τις ηλικίες 40+. Εξαιτίας της μη λιπαρής υφής της απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Βιολογικά πιστοποιημένη από την ICEA.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή