Αντηλιακή και ενυδατική κρέμα προσώπου με γάλα καρύδας από την DisoLine Elixirio

€ 12,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4646
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η αντηλιακή και ενυδατική κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF15 της DisoLine είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας με σημαντική αντιγηραντική, συφικτική και βαθιά ενυδατική δράση. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία, απαλή και λαμπερή. Το γάλα καρύδας, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμινών C, E, και βιταμινών του συμπλέγματος B, μετάλλων και ιχνοστοιχείων (σελίνιο, νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος και φώσφορος), τονώνει τη φυσική άμυνα του δέρματος, προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από ποικίλους επιβαρυντικούς, εξωγενείς παράγοντες, διατηρώντας το δέρμα εύκαμπτο και ελαστικό. Επιπλέον, εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων, τη χαλάρωση του δέρματος, αλλά και την εμφάνιση γεροντικών κηλίδων, ενώ μέσω των λιπαρών και των ελαίων που περιέχονται στη σύνθεσή του, συμβάλλει στη μείωση της ερυθρότητας του δέρματος που προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Η κρέμα προσώπου της DisoLine είναι ιδανική ως βάση για μακιγιάζ, αφού λόγω της ελαφριάς, μη λιπαρής υφής της απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και απαλή. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml. Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά ή άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.

Χρήση: Απλώστε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα σας, μία με δύο φορές την ημέρα, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε ελαφρύ μασάζ.
Επιστροφή στην κορυφή