Κρέμα ημέρας με θαλάσσια άλγη 50 ml by Ryor

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5022
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977288
Εταιρεία Ryor
Η κρέμα ημέρας με θαλάσσια φύκια, β- γλυκάνες και έλαια αβοκάντο και τζοτζόμπα της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης, θρέψης και αναδόμησης της επιδερμίδας.

Η θαλάσσια άλγη, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνες, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες - κυρίως C, A, E και αρκετές της ομάδας Β, μεταλλικά στοιχεία και πολύτιμα αμινοξέα, καταπολεμά αποτελεσματικά τους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας, - ξηρότητα, απώλεια σφριγηλότητας, μείωση ελαστικότητας, δράση των ελευθέρων ριζών -, ενώ ταυτόχρονα, διαθέτει τη σημαντική ικανότητα να αναζωογονεί το χόριο (το δεύτερο στρώμα κάτω από την επιδερμίδα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητά της). Οι β-γλυκάνες, φυσικοί πολυσακχαρίτες, συμβάλλουν στην ενυδάτωση του δέρματος, μειώνουν την ευαισθητοποίησή του, ιδιαίτερα εξαιτίας εξωγενών περιβαλλοντικών επιδράσεων και δρουν καταπραϋντικά.

Επιπλέον, χάρη στην αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση τους προλαμβάνουν τη πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το λάδι αβοκάντο, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, B1, B2 και E, λεκιθίνη, πρωτεΐνες, βήτα -καροτίνη, μαγνήσιο, σίδηρο, αμινοξέα και φολικό οξύ είναι ιδιαίτερα πολύτιμη τροφή για το δέρμα. Έχει σημαντικές αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ χαρίζει και πλούσια ενυδάτωση. Το έλαιο Τζοτζόμπα, τέλος προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ ανακουφίζει την επιδερμίδα από την ξηρότητα και τις κοκκινίλες.

Η κρέμα ημέρας με θαλάσσια φύκια της Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.
Αποκτήστε απαλό, λαμπερό και νεανικό δέρμα άμεσα και εύκολα.
Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή