Κρέμα ημέρας με χαβιάρι by Ryor 50ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5032
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007971613
Εταιρεία Ryor
Η κρέμα ημέρας της εταιρίας Ryor με υψηλή περιεκτικότητα σε εκχύλισμα χαβιαριού και έλαια Macadamia nut και αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης, φροντίδας και προστασίας της επιδερμίδας.

Το σπάνιο και πολύτιμο εκχύλισμα χαβιαριού είναι πλούσιο σε ωφέλιμες πρωτεΐνες, οι οποίες ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, σε μεταλλικά στοιχεία, τα οποία ενισχύουν τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, προστατεύοντας το εσωτερικό των κυττάρων από την οξίδωσή και τη δημιουργία ελευθέρων ριζών, σε αμινοξέα τα οποία υποστηρίζουν την ενυδάτωση, σε ανόργανα στοιχεία που ενισχύουν το δέρμα, καθώς και σε βιταμίνες Α και D, οι οποίες συμβάλλουν στη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης. Το λάδι Macadamia nut εκτός από τις σημαντικές ενυδατικές του ιδιότητες είναι γνωστό και για την αντιγηραντική του δράση, καθώς επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, προστατεύει την επιδερμίδα από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και ομορφιά. Το λάδι αβοκάντο, τέλος είναι μία πολύ σημαντική τροφή για το δέρμα, καθώς το θρέφει και το ενυδατώνει σε βάθος, ενώ με την αντιρυτιδική του δράση συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ποσότητας του κολλαγόνου και στην βελτίωση της ελαστικότητα και της συνολικής εμφάνισής της επιδερμίδας.

Η κρέμα ημέρας με εκχύλισμα χαβιαριού της εταιρίας Ryor έχει πλούσια υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο Συσκευασία 50ml.

Χρήση! Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή