Κρέμα ημέρας με χρυσό και αργκάν 50ml by Ryor

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5034
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007970371
Εταιρεία Ryor
Η κρέμα ημέρας της εταιρίας Ryor με λαμπερό χρυσό 24 καρατίων, οργανικό argan oil, υαλουρονικό οξύ και ένα πολύτιμο ενυδατικό σύμπλεγμα, θρέφει, αναδομεί και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, βελτιώνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της απαλότητας της επιδερμίδας.

Το έλαιο αργκάν, πλούσιο σε ωμέγα- 6 & 9 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α και Ε, τοκοφερόλες και πολυφαινόλες έχει σημαντικές αναδομητικές και επανορθωτικές ιδιότητες και υψηλή θρεπτική αξία. Το υαλουρονικό οξύ ανανεώνει τα κύτταρα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλλει στην ενίσχυση και διατήρηση του κολλαγόνου, ενώ σε συνδυασμό με το ενυδατικό σύμπλεγμα φαίνεται ότι καταπολεμά αποτελεσματικά και τα σημάδια γήρανσης. Το εκχύλισμα φυκιών καταπραΰνει το δέρμα από τους ερεθισμούς, βελτιώνει τις ατέλειες και ενοποιεί τον τόνο του, ενώ ο 24ων καρατίων χρυσός προσδίδει ασύγκριτη ζωντάνια και λάμψη στην επιδερμίδα.

Η κρέμα ημέρας της εταιρίας Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάστε την κρέμα ημέρας με τον Ορό Αναζωογόνησης από την ίδια σειρά. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως
Επιστροφή στην κορυφή