Dead Sea Day Cream 50ml by Mineral Beauty System

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5101
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290108471083
Εταιρεία Mineral Beauty System
Η Dead Sea Day Cream της εταιρίας Mineral Beauty System Dead Sea Cosmetics εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα, επιλεγμένα μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα και Βιταμίνες είναι μία εξαιρετική κρέμα ημέρας, η οποία θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας στο δέρμα νεανική εμφάνιση και λάμψη.

Τα ενεργά δραστικά συστατικά της σύνθεσής της συμβάλλουν στη φυσική αντοχή του δέρματός, αποκαθιστούν τη φυσική του ισορροπία και παρέχουν στην επιδερμίδα την καλύτερη δυνατή φροντίδα και προστασία. Τα φυτικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, το έλαιο τζοτζόμπα και το αμυγδαλέλαιο, αλλά και η πολύτιμη αλόη βέρα διαθέτουν σημαντικές ενυδατικές, μαλακτικές και απαλυντικές ιδιότητες, ενώ το βούτυρο Καριτέ ενισχύοντας τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας παρέχει αντοχή και ελαστικότητα στο δέρμα. Επιπλέον, η πλούσια σε βιταμίνες σύστασή του θρέφει το δέρμα σε βάθος, διατηρώντας το απαλό και μεταξένιο. Τέλος, η βιταμίνη Ε γνωστή για τη σημαντική αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και προάγει την απαλότητά του

Η Dead Sea Day Cream έχει λεπτόρρευστη, ελαφριά υφή και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Η συχνή χρήση της προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωγενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, με μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.
Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.

Δείτε επίσης

Face Cream Honeydration 50ml by Melira
€ 26,90
Face Lifting Cream by Olivaloe 40ml
€ 19,70
Elementa (Antiox) Serum Q10 Coenzyme 0.2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή