Αντιγηραντική Κρέμα με Κολλαγόνο, Ελαστίνη και βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics 50ml

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6260
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006277
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Αντιγηραντική Κρέμα προσώπου της Venus Secrets Organics, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες, βιταμίνες, κολλαγόνο και ελαστίνη από τη βλέννη του σαλιγκαριού, καθώς και βιολογικό ελαιόλαδο, έλαιο αργκάν και αλόη που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, το οποίο αναζωογονεί, ενυδατώνει, αναπλάθει και θρέφει σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης.

Πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως γλυκολικό οξύ, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β, C, Ε, η Βλέννη του Σαλιγκαριού αποτελεί ένα άριστο φυσικό προϊόν, το οποίο συμβάλλει στην εντατική αναγέννηση της επιδερμίδας. Επιστημονικές μελέτες κατέδειξαν επιπλέον, ότι διαθέτει εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες και σημαντική αντιοξειδωτική δράση, θρέφει τους ιστούς του δέρματος βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα, ενώ παράλληλα απολεπίζει φυσικά την επιδερμίδα, μειώνοντας αποτελεσματικά τα εμφανή ελαττώματα του φλοιού της που οφείλονται σε ακμή, εγκαύματα, ρυτίδες και ραγάδες.

Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό. Το λάδι Αργκάν συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας και της σύσφιξης του δέρματος, ενώ επιπλέον βοηθά στην πρόληψη και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Η Αλόη βέρα ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς, διατηρώντας την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ επιπλέον ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου, επιδεικνύοντας προληπτική δράση κατά των ρυτίδων.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο μία μικρή ποσότητα από το προϊόν, κάθε πρωί και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή