Αντιρυτιδική Κρέμα με Αργκάν, Αλόη και γάλα Γαιδούρας Venus Secrets Organics 50ml

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6267
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006086
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Αντιρυτιδική Κρέμα προσώπου από την Venus Secrets Organics με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν και αλόη, καθώς και πολύτιμα ενυδατικά συστατικά, σύμπλεγμα βιταμινών, αλλαντοΐνη και αμυγδαλέλαιο, που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης, θρέψης, αναζωογόνησης και ανάπλασης της επιδερμίδας, το οποίο διαθέτει παράλληλα και σημαντικές αντιγηραντικές ιδιότητες, δρώντας κατά των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης.

Το Γάλα Γαϊδάρας είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό στην κοσμετολογία, πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2, Β6, C, D, E), ανόργανα άλατα (ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο), ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα (ωμέγα-3 και 6). Η υψηλή του περιεκτικότητα σε ρετινόλη (βιταμίνη Α) επιδρά σημαντικά στη σύσφιξη των ρυτίδων, στην διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, αλλά και στην επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών, επιφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε δέρματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με έκζεμα, ακμή ή ψωρίαση. Επιπλέον, διαθέτει σημαντικές καθαριστικές ιδιότητες, χαρίζοντας τόνωση, σύσφιξη απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Το Λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.
Το Λάδι Αργκάν καθιστά την επιδερμίδα πιο σφικτή και πιο ελάστική, ενώ θεωρείται ιδανικό και για την πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Η Αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και μέταλλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, εξαιρετικά σημαντικά για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Το Σύμπλεγμα Βιταμινών επιφέρει σημαντικά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα με κυριότερο την διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, καθώς και την υποβοήθηση της διατήρησης των υγειών κυττάρων του δέρματος, συμβάλλοντας στη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Η Αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.
Η πλούσια σε οξέα (ολεϊκό, λινολεϊκό και παλμιτικό οξύ) σύσταση του Αμυγδαλέλαιου, ασκεί ισχυρή τονωτική δράση στο δέρμα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες Ε και Κ τού προσδίδουν αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Τέλος, ο ψευδάργυρος κι ο σίδηρος λειτουργούν εξισορροπητικά για την επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο μία μικρή ποσότητα από το προϊόν κάθε πρωί και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή