Advanced Technology Caviarlift Face Cream 50ml Olive Touch

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6506
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123390889
Εταιρεία Olive Touch
Κρέμα προσώπου προηγμένης τεχνολογίας με εκχύλισμα χαβιαριού από οξύρρυγχο, από την εταιρία Olive Touch. Ένα πολυτελές προϊόν, το οποίο ενεργοποιεί τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων και αναδόμησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι ελιάς, αργανέλαιο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5(πανθενόλη) και εξειδικευμένα ενεργά συστατικά (λεκιθίνη, δεξτράνη, L-ορνιθίνη και φωσφολιπίδια), τα οποία δρουν στοχευμένα κατά της χαλάρωσης και των ρυτίδων, βελτιώνοντας το περίγραμμα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας και χαρίζοντάς της νεανική και λαμπερή όψη. Με απαλή υφή για άμεση απορρόφηση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.

Το εκχύλισμα χαβιαριού από οξύρρυγχο, συστατικό πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, επιδεικνύει μία σειρά από ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Το κύριο πλεονέκτημα του είναι η αντιγηραντική του δράση Χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά του, προστατεύει το δέρμα από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα αναστέλλει τη μείωση κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, η υψηλή του περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά, το καθιστούν ιδιαίτερα ενυδατικό, ενώ επιπρόσθετα, τα φωσφολιπίδια της σύνθεσής του, καθώς ενώνονται με τη βιτελίνη - μία από τις κύριες πρωτεΐνες του εκχυλίσματος - υποβοηθούν τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα, αποκαθιστούν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη φρεσκάδα και ομορφιά.

Το υαλουρονικό οξύ είναι το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης, ενώ η πανθενόλη με τις εξαιρετικά διεισδυτική της ικανότητα, και την ισχυρή ενυδατική και αναδομητική της δράση αναπληρώνει την υγρασία που χάνεται, γεμίζει από μέσα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και χαρίζει βαθιά αναζωογόνηση και φρεσκάδα.

Το βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, μονοακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε ενυδατώνει σε βάθος, συσφίγγει και διατηρεί το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό.
Η βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική της δράση προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ οι μαλακτικές της ιδιότητες συμβάλλουν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας, προφυλάσσοντας την από το φαινόμενο της διαδερμικής απώλειας νερού.
Το έλαιο argan είναι πλούσιο σε φυσικές πολυφαινόλες, ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στην αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας, καθώς και στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.
Η λεκιθίνη, φυσική αντιοξειδωτική και μαλακτική ουσία, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η δεξτράνη δρα αποσυμφορητικά, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενώ η L-ορνιθίνη και τα φωσφολιπίδια καθυστερούν τα σημάδια γήρανσης δραστηριοποιώντας τη λιπογένεση και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Τρόπος Χρήσης: Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και εφαρμόστε με μικρές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ.

Η νέα σειρά καλλυντικών προϊόντων Caviar Touch βασισμένη στο χαβιάρι και στις μοναδικές του ιδιότητες, θα σας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης, επικεντρωμένη στην αναδόμηση της επιδερμίδας σας. Το απαλό μασάζ στην περιοχή του προσώπου σε συνδυασμό με την ήπια απολέπιση θα ετοιμάσουν σωστά το δέρμα σας ώστε να δεχτεί την ευεργετική δράση του εκχυλίσματος χαβιαριού. Το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και πολύ πιο δροσερό και νεανικό.
Επιστροφή στην κορυφή