Aντιρυτιδική Κρεμα Νυκτός Olivellenic 50ml

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2425
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Barcode 5205544000737
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της Ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το Τζίνσενγκ, το Πράσινο Τσάι, την Αλόη σε αυτή την εκπληκτικά σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος.

Η αντιρυτιδική και θρεπτική κρέμα νυκτός της Olivellenic επαναφέρει τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας . Ταυτόχρονα με την ενυδάτωση ανανεώνει, ανακουφίζει, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Επίσης έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι συμβατή με κάθε τύπο δέρματος. Από την πρώτη κιόλας χρήση το δέρμα είναι πιο σφικτό, διεγερμένο και αναζωογονημένο.

Για να επιτύχει αυτά τα θαυμαστά αποτελέσματα η κρέμα νυκτός της Olivellenic διαθέτει υψηλή συγκέντρωση σε ameliox, κερί μέλισσας, λάδι τζοτζόμπα, σιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο, γαϊδουράγκαθο και βαλσαμέλαιο. Το σιτέλαιο έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε γάμμα βιταμίνη Ε από οποιοδήποτε φυτικό έλαιο. Το ameliox είναι ένας ισχυρός αποτοξινωτικός φυσικός παράγοντας που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, καθαρίζει σε βάθος τα κύτταρα και προστατεύει το δέρμα από φλεγμονώδεις αντιδράσεις. To βαλσαμέλαιο είναι γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες, ενώ το λάδι τζοτζόμπα έχει αντιρρυτιδικές ιδιότητες. Τέλος το αμυγδαλέλαιο θρέφει την επιδερμίδα και όλα μαζί λειτουργούν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε τη σε πλήρως καθαρό δέρμα και κατά προτίμηση την νύχτα απλώνοντάς τη σε πρόσωπο λαιμό και σβέρκο με μικρές κυκλικές κινήσεις.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της Ελληνικής Γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή