Κρέμα Νυκτός Aντιρυτιδική OlivAloe 40ml

€ 18,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2510
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5205827600456
Εταιρεία Olivaloe
H Night Cream for all skin types της Olivealoe βασίζεται στο βιολογικό λάδι ελιάς και τη βιολογική αλόη. Περιέχει ακόμη βασιλικό πολτό, συμπλέγματα ολιγοπεπτιδίων (αμινοξέων), πανθενόλη και βιταμίνη Ε, συστατικά τα οποία δρούν αντιοξειδωτικά κατά των ελευθέρων ριζών που προκαλούν τη γήρανση των ιστών. Επίσης, οι υδρολυμένες πρωτεϊνες γάλακτος που περιέχονται στην κρέμα βοηθούν στην διατήρηση της ελαστικότητας και της υγείας της επιδερμίδας. Ο μοναδικός συνδυασμός αυτών των συστατικών θρέφει σε βάθος και βελτιώνει τη δομή του δέρματος, ενώ προλαμβάνει το σχηματισμό γραμμών έκφρασης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες.

H Night Cream for all skin types της Olivealoe απότελεί μία αντιρυτιδική και θρεπτική κρέμα νύχτας κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Ο συνδυασμός πανθενόλης και βιταμίνης Ε βοηθά στη μείωση της διαθερμικής απώλειας νερού, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και ανακουφίζοντας άμεσα το ξηρο και ευαίσθητο δέρμα, που ανακτά τη φυσική υγρασία και τη χαμένη ελαστικότητά του. Η απαλή σύνθεση της αλόης που περιέχει, τονώνει το λιπαρό και μεικτό δέρμα χωρίς να δημιουργεί επιπλέον λιπαρότητα. Η αντιρυτιδική δράση της κρέμας ενισχύεται από ένα μείγμα γαλακτικών πρωτεϊνών ( γαλακτολευκοματίνη και γαλακτοσφαιρίνη), το οποίο βοηθά στην κυτταρική ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει τη γήρανση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες (ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση, κάπνισμα, κ.α), καθώς και από φυσιολογικές μεταβολικές διεργασίες.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, καθημερινά, μετά το βραδινό καθαρισμό και πριν τον ύπνο.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες αλόης καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή απότελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να απότοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να απότοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο απότέλεσμα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή