Κρέμα Νυκτός με Γιαούρτι 50ml Biofresh

Τιμή e-shop:
€ 14,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2623
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Bulgaria
Barcode 3800200966130
Κατασκευαστής Biofresh
Η αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με προβιοτικά και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου απότελεί ένα προϊόν της σύγχρονης έρευνας στον τομέα της κοσμετολογίας. Η εταιρεία καλλυντικών Biofresh καινοτομεί και προσφέρει ένα προϊόν με μια μοναδική σύνθεση που στηρίζεται στο συνδυασμό της ευεργετικής δρασης των προβιοτικών και του πολύτιμου ελαίου από βουλγάρικο τριαντάφυλλο, το οποίο απότελεί το ακριβότερο αιθέριο έλαιο στον κόσμο.

Η σύνθεση αυτή απότελεί μια 100% φυσική λύση στα προβλήματα γήρανσης του δέρματος. Τα προβιοτικά είναι ζωντανά μικροβιακά πρόσθετα που δρουν ευεργετικά, βελτιώνοντας τη μικροβιακή ισορροπία. Χαρακτηριστικό προβιοτικό είναι και ο γαλακτοβάκιλλος που ανευρίσκεται στο γιαούρτι και σε άλλα γαλακτοκομικά που υφίστανται ζύμωση. Τα προβιοτικά γιαουρτιού εξάγονται και απόμονώνονται με σύγχρονες τεχνικές μεθόδους. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των προβιοτικών για την υγεία του δέρματος είναι η ικανότητά τους να ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, με απότέλεσμα την αύξηση της απόρρόφησης οξυγόνου έως και 115%.

Οι ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ανανεώνονται και το δέρμα αναπνέει ελέυθερο, γεμάτο λάμψη και υγεία. Ο συνδυασμός των προβιοτικών με το πολύτιμο ροδέλαιο εξουδετερώνει την επίδραση των ελευθέρων ριζών, η οποία είναι η σημαντικότερη αιτία γήρανσης του δέρματος. Η κρέμα νύχτας της Biofresh τονώνει την επιδερμίδα, απαλύνει τις γραμμές των ρυτίδων και χαρίζει ένα φρέσκο και ανανεωμένο δέρμα.

Τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Biofresh απότελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν Parabens, συνθετικά χρώματα, συστατικά ζωικής προέλευσης και προϊόντα πετρελαίου.
Επιστροφή στην κορυφή