Κρέμα βαθιάς θρέψης Loom by Bioearth 50ml

€ 34,00 € 23,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4645
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8029182005025
Εταιρεία Bioearth
Η κρέμα βαθιάς θρέψης Loom της εταιρίας Bioearth με 78,45% μικρο-φιλτραρισμένο έκκριμα σαλιγκαριού, κερί μέλισσας, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα ginseng, ιπουρίδας, και κισσού, είναι ένα μοναδικό προϊόν ολιστικής περιποίησης της επιδερμίδας με σημαντική αντιγηραντική δράση. Η κρέμα Loom έχει τη δυνατότητα να θρέψει σε βάθος, να ενισχύσει και να αποκαταστήσει την ελαστικότητα στα διάφορα στρώματα του δέρματος, καθώς και να μειώσει ορατά ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Το έκκριμα σαλιγκαριού παρεμποδίζει την ανάπτυξη των μεταλλοπρωτεϊνασών (ΜΜPs), οι οποίες είναι υπεύθυνες για τον κυτταρικό εκφυλισμό, την αποδόμηση των πρωτεϊνών της εξωκυτταρικής θεμέλιας ουσίας και την εσωτερική γήρανση (intrinsic ageing), ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής υαλουρονικού οξέως, στη βελτίωση της πυκνότητας του δικτύου κολλαγόνου και στη διευκόλυνση της φυσικής διαδικασίας σύνθεσης νέων ινών ελαστίνης, με αποτέλεσμα ένα πιο σφικτό και νεανικό δέρμα.

Ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέως και βιταμίνης Ε βελτιώνει την κυτταρική ανανέωση και προφυλάσσει τους ινοβλάστες από την οξείδωση, ενώ τα εκχυλίσματα ginseng, ιπουρίδας, και κισσού, πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, θρέφουν, τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, διατηρώντας το λείο και ελαστικό. Η καθημερινή εφαρμογή της κρέμας, μαζί με ένα περιεκτικό πρόγραμμα φροντίδας προσώπου θα αναζωογονήσει το δέρμα σας και θα σας χαρίσει, ρόδινη και λαμπερή επιδερμίδα. Η κρέμα βαθιάς θρέψης Loom είναι δερματολογικά ελεγμένη, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος συνιστάται δε, ειδικά για ξηρό δέρμα. Δεν περιέχει αλκοόλ και άρωμα. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Χρήση: Μετά την εφαρμογή του εντατικού ορού Loom, απλώστε πρωί και βράδυ μία μικρή ποσότητα κρέμας βαθιάς θρέψης Loom. Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας: 3 μήνες.

LOOM
Η ιταλική εταιρία Bioearth παρουσιάζει τη νέα βιολογική, πιστοποιημένη από το ICEA, καλλυντική σειρά ανάπλασης Loom, με κύριο συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριών υπαίθριας φάρμας, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με λαχανικά και φρούτα που παράγονται στο χώρο της φάρμας, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Η έκκριση επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης διέγερσης, μιας απόλυτα φυσικής διαδικασίας, η οποία επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, χωρίς να διαταράσσει ή να απειλεί τη ζωή των σαλιγκαριών.

Οι ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού, του γαστρόποδου Helix Aspersa Müller, του γνωστού Κρητικού κοχλιού, ήταν γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες - πολύπλοκες χημικές ενώσεις- οι οποίες τού προσδίδουν αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ευεργετικές για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Επιπλέον, οι βλεννοπολυσακχαρίτες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εξαιρετικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Επίσης, η χημική ανάλυση του εκκρίματος έδειξε ότι περιέχει έναν συνδυασμό σημαντικών δραστικών ουσιών, όπως αλλαντοΐνη, ουσία, η οποία διεγείρει την αναγέννηση των ιστών, ελαστίνη, πρωτεΐνη που κάνει το δέρμα ελαστικό, κολλαγόνο, συστατικό του δέρματος, με δράση ενυδατική και μαλακτική, γλυκολικό οξύ, ουσία που επιτρέπει την απολέπιση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, καθώς και βιταμίνες, αμινοξέα και άλλες πρωτεΐνες, ουσίες που ενισχύουν την περιφερική αγγείωση και συμβάλλουν στην οξυγόνωση του δέρματος, ενώ, οι βιταμίνες επιδεικνύουν, επιπλέον, σημαντική αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση.
Επιστροφή στην κορυφή