Κρέμα νυκτός με θαλάσσια άλγη 50ml by Ryor

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5023
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977295
Εταιρεία Ryor
Η αναγεννητική κρέμα νυκτός με θαλάσσια φύκια, και βιταμίνη Ε της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης και αναδόμησης της επιδερμίδας. Η πλούσια σε φυσικά συστατικά σύνθεσή της διεισδύει κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, απαλύνοντας και λειαίνοντας τις ρυτίδες και αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του και χαρίζει ξεκούραση, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σας.

Η θαλάσσια άλγη είναι το ιδανικό ελιξίριο ομορφιάς και ευεξίας για την επιδερμίδα σας, καθώς είναι πηγή υψηλής συγκέντρωσης αναγεννητικών ουσιών, οι οποίες ενυδατώνουν σε βάθος, θρέφουν και οξυγονώνουν τους ιστούς, δρώντας επανορθωτικά στις ρυτίδες και αποκαθιστώντας τη σύσφιγξη του δέρματος. Η βιταμίνη Ε, γνωστή και ως βιταμίνη της νεότητας ασκεί σημαντική αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.
Η κρέμα νυκτός με θαλάσσια φύκια της Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για κανονικά και ξηρά - ευαίσθητα δέρματα και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως

Δείτε επίσης

Σπρέι OTORIG Nasal 20ml Erbagil
€ 15,90   € 10,60
Κρέμα ματιών ανάπλασης Loom by Bioearth 30ml
€ 34,00   € 26,40
Επιστροφή στην κορυφή