Λάδι Προσώπου για Ξηρό Δέρμα 20ml Bioleon

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5221
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία Bioleon
Barcode 5200123575026
Το Λάδι Περιποίησης Προσώπου για Ξηρό και Αφυδατωμένο Δέρμα της bioLEON με 100% φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια Jojoba, Macadamia και Avocado και αιθέριο έλαιο Νερολί θρέφει και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα σας χαρίζοντάς της λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Τα έλαια Macadamia και Jojoba διαθέτουν πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικά για την φροντίδα του ξηρού και ταλαιπωρημένου δέρματος. H δομή τους μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος ως εκ τούτου έχουν τη δυνατότητα να απορροφούνται άμεσα και γρήγορα και να φτάνουν έως τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, συγκρατώντας στους ιστούς και τα κύτταρα της επιδερμίδας την απαραίτητη υγρασία με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα σφικτό και ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης. Πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, το Avocado είναι ένα εξαιρετικά μαλακτικό, αναζωογονητικό και επουλωτικό έλαιο. Παχύρρευστο, διαπερνά την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο την προφυλάσσει από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες που την ταλαιπωρούν (αέρας, κρύο). Επιπλέον, λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό φίλτρο, ενυδατώνοντας το δέρμα μετά από παρατεταμένη έκθεση του στον ήλιο. Για νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρμα το μασάζ με έλαιο avocado είναι ένα must.

Το αιθέριο έλαιο Νερολί έχει πλούσιες αντιγηραντικές ιδιότητες και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπλαση και αναζωογόνηση των κυττάρων και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι πολύτιμο για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς προσφέρει πλούσια, βαθιά ενυδάτωση.

Χρήση για το πρόσωπο: Aπλώστε 5-10 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες και μάσκες προσώπου.
Για σώμα: Αναμείξτε 15-20 σταγόνες σε λάδι ή κρέμα σώματος.

Tipp: Είναι προτιμότερο χρησιμοποιείτε το λάδι περιποίησης προσώπου το βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι επανορθωτικοί μηχανισμοί και η κυτταρική ανανέωση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο δεκτική στα ενεργά συστατικά του ελαίου.

Η bioLEON έχει σκοπό τη διάθεση προϊόντων ατομικής φροντίδας, 100% φυτικής προέλευσης, βιολογικά ή συμβατικά, χωρίς συνθετικά, ζωικά πρόσθετα και χημικές ουσίες.

Τα Λάδια περιποίησης προσώπου είναι η τελευταία μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Εμπλουτισμένα με αγνά, 100% καθαρά αιθέρια έλαια προσφέρουν σύσφιγξη, εξισορρόπηση, αντισηψία και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία και θεωρείται το “κλειδί” για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.
Λόγω της λιποφιλικής τους ιδιότητας (έχουν πολύ μικρότερη μοριακή δομή), τα λάδια περιποίησης προσώπου μπορούν να διεισδύουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα βαθιά και διαρκή ενυδάτωση.
Επιστροφή στην κορυφή