Time Repair Κρέμα Νύκτας ολιστικής αντιγήρανσης με λάδι ελιάς & έλαιο αβοκάντο Olive-elia Macrovita

€ 21,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6035
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330159
Κρέμα Νύκτας Time Repair με λάδι Ελιάς, έλαια Αβοκάντο και Τζοτζόμπα, Σύμπλεγμα Βιταμινών E+C+F, Σάκχαρα, Ριβόζη και Αλλαντοϊνη από την εταιρία Macrovita. Ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για την ολιστική αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Αποκαθιστά το μεταβολισμό των κυττάρων, βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και επιβραδύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βοηθώντας το δέρμα να δείχνει νεανικό και λαμπερό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.
Το Έλαιο Αβοκάντο με τις πλούσιες αντιγηραντικές του ιδιότητες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, αναγεννά την επιδερμίδα και καθυστερεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενεργοποιώντας την υποστήριξη των ιστών.

Το έλαιο Τζοτζόμπα θεωρείται ιδανικό για τη βαθιά ενυδάτωση, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.
Το Σύμπλεγμα Βιταμινών E+C+F σταθεροποιεί τη λειτουργία των κυττάρων της επιδερμίδας και δρα ως ισχυρή προστασία κατά των ελεύθερων ριζών.
Τα Σάκχαρα προσφέρουν ισχυρή ενυδάτωση, συμβάλλοντας και στη ρύθμιση της υγρασίας του δέρματος.

Η Ριβόζη βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων, μειώνει των αριθμό των ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
Η Αλλαντοΐνη, γνωστή για την ενυδατική και κερατολυτική της σύσταση, μαλακώνει την κεράτινη ουσία, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα,

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη & Parabens. 50ml

ΧΡΗΣΗ: Καθαρίστε καλά το πρόσωπο και απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Επιστροφή στην κορυφή