Vegan Night Cream 50ml by Mineral Beauty System

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6254
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Χαρίστε στο δέρμα σας ένα ξεχωριστό άγγιγμα φροντίδας και προστασία και κατά τη διάρκεια της νύχτας με την εξαιρετική Night Cream από την νέα σειρά Vegan της Mineral Beauty System που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Semsities, και απολαύστε λαμπερή, φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.
Εμπλουτισμένη με οργανικά συστατικά φυτικής προέλευσης, ανόργανα άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα και πολύτιμα φυτικά έλαια, η Κρέμα Νυκτός θα απαλύνει, θα θρέψει, θα ενυδατώσει και θα συσφίξει το δέρμα σας, ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσει τις βλάβες που συσσωρεύτηκαν πάνω του κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναζωογονώντας και ανανεώνοντάς το, ενώ εσείς κοιμάστε.
Με ισχυρή αντιγηραντική δράση και προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα αναζωογονητικά και μαλακτικά συστατικά της Αλόης Βέρα ενισχύουν ενεργά την κυτταρική ανανέωση και βελτιώνουν αισθητά την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία του, ενώ το έλαιο ροδιού συμβάλλει στην καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος, απαλύνει τις ρυτίδες και δημιουργεί μια νέα, λεία, βελούδινη όψη στο δέρμα.
Η παρουσία των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας χαρίζει αντιγηραντικές αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με τις θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες των φυτικών ελαίων, βοηθούν το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο λίγο πριν κοιμηθείτε και κάντε απαλό μασάζ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
Συσκευασία 50ml.

Η σειρά Vegan με σύνθεση πλούσια σε οργανικά συστατικά φυτικής προέλευσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βήτα-καροτένιο, μία φυσική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική ουσία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην μείωση των σημαδιών γήρανσης και στην ολιστική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.
Επιστροφή στην κορυφή