Ακμή και Στίγματα 40ml DisoLine Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1633
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100158
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές στις περιπτώσεις δερματικών παθήσεων.

H κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους υποφέρουν από ακμή και σπυράκια. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (στα σημεία της επιδερμίδας που παρουσιάζουν το πρόβλημα), η κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την βοηθάει να απαλλαγεί από το σμήγμα και τις τοπικές μολύνσεις. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο Σταφυλέλαιο το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα "ελαφρύ" και εύκολα απορροφήσιμο έλαιο, το οποίο δεν "λαδώνει" την επιδερμίδα. Το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα της προσφέρει θρεπτικές βιταμίνες (Α, Β1,Β2,Β6 και Ε). Η κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio περιέχει ακόμη Έλαιο Ιπποφαές το οποίο περιέχει περισσότερα από 190 ενεργά θρεπτικά συστατικά και Έλαιο Τζοτζόμπα το οποίο "μιμείται" τα φυσικά κολαγόνα του δέρματος και του οποίου η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος (sebum) της ανθρώπινης επιδερμίδας.

Η κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο από Τεϊόδεντρο το οποίο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για καταπολέμηση της ακμής και για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και φλεγμονών, αιθέριο έλαιο από Λεβάντα το οποίο είναι γνωτό αντιβακτηριακή δράση του και αιθέριο έλαιο από Ρίγανη το οποίο σύμφωνα με έρευνες παρουσιάζει πολύ ισχυρή αντιπαρασιτική και αντιβακτηριακή δράση. Η κρέμα Acne & Pimples περιέχει ακόμη το δραστικό Εκχύλισμα Επιλόβιου το οποίο προάγει τη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας και ωθεί τον οργανισμό να "αποβάλει" τα νεκρά κύτταρα και να τα αντκαταστήσει με νέα και υγιή. Όλες οι κεραλοιφές της DisoLine Elixirio περιέχουν αγνό αγριέλαιο η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Η κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio εφαρμόζεται τοπικά πάνω στα σπυράκια ή την περιοχή που παρουσιάζει "έξαψη". Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από μολύνσεις, απολυμαίνει, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος ενώ ταυτόχρονα θρέφει την επιδερμίδα.

Οι Κεραλοιφές της σειράς DisoLine Elixirio δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 6 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στο πρόσωπο σας και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Η κηραλοιφή Ακμή και Στίγματα DisoLine Elixirio συνδυάζεται ιδανικά με τη Μάσκα Προσώπου Acne & Pimples.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).
Επιστροφή στην κορυφή