Δερματικη Κεραλοιφή 40ml Bioaroma

€ 12,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2287
Είδος Κηραλοιφές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες , αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.

Η παραδοσιακή δερματική κεραλοιφή της Bioaroma περιέχει κερί μέλισσας, ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια δίκταμου, χαμομηλιού και λεβάντας. Αποτελεί την ιδανική κηραλοιφή για να ανακουφιστείτε από ξηροδερμία, ξηρά χείλη, ξηρές φτέρνες, εγκαύματα, συγκάματα, πληγές, δερματικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Επιστρατεύοντας τα όπλα της φύσης όπως το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων η Bioaroma δημιούργησε με τον παραδοσιακό τρόπο την απόλυτη κηραλοιφή καταπολέμησης δερματικών προβλημάτων .

Το κερί μέλισσας χρησιμοποιείται ως καλλυντικό από του αρχαίους χρόνους ενώ το ελαιόλαδο έχει δεκάδες εφαρμογές στην φροντίδα της επιδερμίδας. Η απολυμαντική δράση της λεβάντας σε συνδυασμό με τις αντισηπτικές ιδιότητες του δίκταμου και την καταπραϋντική ικανότητα του χαμομηλιού είναι το εχέγγυο για να έχει η συγκεκριμένη κηραλοιφή την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή