Πανάδες Κεραλοιφή 40ml DisoLine Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2558
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100165
Γνήσια παραδοσιακή Κηραλοιφή για Πανάδες από την εταιρία Disoline Elixirio.
Μία 100% φυσική κρέμα, εμπλουτισμένη με αγνά φυτικά- και άριστα επιλεγμένα αιθέρια έλαια, η ευεργετική σύσταση των οποίων, την καθιστούν ιδανική για την καταπολέμηση των πανάδων, των φακίδων, των δυσχρωμιών και των κηλίδων που εμφανίζονται στην επιδερμίδα.

Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στην πάσχουσα περιοχή), η κηραλοιφή για πανάδες θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της συσσώρευσης μελανίνης και των κάθε είδους "αποχρωματισμών" δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο και τους εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, επιτρέποντάς ταυτόχρονα στο δέρμα να “αναπνέει”.

Το λάδι σαμπούκου, πλούσιο σε βιταμίνες Α, B, C, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, αμινοξέα και πλήθος φυτοχημικών ουσιών εκτιμάται ιδιαίτερα για τη συμβολή του στη λεύκανση και στον καθαρισμό της επιδερμίδας από στίγματα, φακίδες και πανάδες.

Το σπαθόλαδο, λόγω της ισχυρής ιαματικής ουσίας υπερικίνη που εμπεριέχεται στη σύστασή του, επιδεικνύει ισχυρή αντιβακτηριαδιακή, αντιμικροβιακή, αντισηπτική και επουλωτική δράση.

Το αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Οι στυπτικές ιδιότητες του λεμονιού συμβάλλουν στην αφαίρεση των ρύπων που βρίσκονται βαθιά στο δέρμα, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και λειαίνουν την επιδερμίδα. Παράλληλα λευκαίνουν το δέρμα αφαιρώντας τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες
Η πλούσια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σύσταση του μαϊντανού διεισδύει σε βάθος, εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και απομακρύνοντας κηλίδες πανάδες, καθώς και άλλες ατέλειες του δέρματος
Το αιθέριο έλαιο περγαμόντο χάρη στις λευκαντικές του ιδιότητες. συμβάλει σημαντικά στη μείωση των πανάδων, των μαύρων στιγμάτων και των φακίδων

Η κηραλοιφή είναι μία 100% φυσική κρέμα που αποτελείται από αγνά υλικά όπως έλαια και κερί μέλισσας. Στο κερί της μέλισσας υπάρχουν 300 ευεργετικές ουσίες που θρέφουν το δέρμα και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητάς του.
Σε συνδυασμό με το έλαιο και τα άλλα φυσικά συστατικά, αποτελούν ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά, στοιχεία απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας. Οι κηραλοιφές έχουν καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική, αντιμυκητιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες
Οι Κηραλοιφές της σειράς DisoLine Elixirio δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 6 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στο πρόσωπο σας και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.
Προσοχή! Η Κηραλοιφή για πανάδες πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τις βραδινές ώρες και το επόμενο πρωί να εφαρμόζεται αντηλιακό.
Επιστροφή στην κορυφή