Αναπλαστική αντιγηραντική 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4276
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
Η ελληνική εταιρεία Narkisos διαθέτει μια εξειδικευμένη σειρά χειροποίητων παραδοσιακών κεραλοιφών που καλύπτουν σύγχρονες καθημερινές ανάγκες.
Η κεραλοιφή είναι 100% φυσικό προϊόν το οποίο έχει σαν βάση το φυσικό κερί μέλισσας και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εμπλουτίζεται με ένα πλήθος ελαίων και αιθέριων ελαίων βοτάνων διαφορετικά σε κάθε κωδικό ανάλογα με την ανάγκη που στοχεύουν να καλύψουν. Σημαντικό χαρακτηριστικό της κεραλοιφής είναι ότι δεν περιέχει νερό στην σύνθεσή της και κατά συνέπεια δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών πρόσθετων.
Σεβόμενοι την ποιότητα των προϊόντων μας όλες οι κεραλοιφές συσκευάζονται σε σκούρο φαρμακευτικό βαζάκι διότι τα συστατικά της είναι ιδιαίτερα φωτοευαίσθητα.

Η κεραλοιφή ανάπλασης και αντιγήρανσης εκτός από το φυσικό κερί μέλισσας και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περιέχει έλαια άγριου τριαντάφυλλου, αμυγδαλέλαιου, ιπποφαές, αλόη βέρα, σταφυλέλαιου, βερικοκέλαιου, αβοκάντου, ριζέλαιου, θυμαριού, αμαμελίδας, μακαντάμια και αιθέρια έλαια Ylang Ylang και γερανιού.
Η εξαιρετική αναπλαστική της δράση οφείλεται στο έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου το οποίο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό έλαιο για την περιποίηση της επιδερμίδας λόγω της εξαιρετικά πλούσιας περιεκτικότητας του σε ωμέγα 3, 9 και 6, ρετινόλη (βιταμίνη Α), βιταμίνη C και Ε, λυκοπένιο που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, και βήτα-καροτένιο πηγή προ-βιταμίνης Α.
Η κεραλοιφή ανάπλασης και αντιγήρανσης ενυδατώνει και τρέφει το ευαίσθητο δέρμα στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και των χεριών. Αναγεννά τα κύτταρα και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, δρα κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης.

Ιδανική για τα ώριμο και κουρασμένο δέρμα γιατί επαναφέρει το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα, χαρίζει στο δέρμα την χαμένη του λάμψη.

Οι κεραλοιφές σε αντίθεση με τις φαρμακευτικές κρέμες απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να ελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία μικρή ποσότητα πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, κάτω από την περιοχή των ματιών και τον λαιμό.
Επιστροφή στην κορυφή