Λιπαρή Επιδερμίδα Μάσκα

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2653
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση EU
Η ανθρώπινη επιδερμίδα έχει ανάγκη να αποβάλει τα νέκρα κύτταρα, τις τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες που επικάθονται καθημερινά σε αυτή. Η διατροφή, η επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και η χρήση καλλυντικών με χημικά συστατικά επιβαρύνουν την επιδερμίδα, η οποία συχνά εμφανίζεται άτονη, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια νέα σειρά από φυσικές μάσκες, που περιέχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά για το καθαρισμό, την ενίσχυση της ελαστικότητας και λάμψης της επιδερμίδας.

H Oily Skin Mask είναι ιδανική μάσκα για άτομα τα οποία έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Η μοναδική αυτή μάσκα περιέχει Άργιλο Rhassoul, έναν πραγματικά πανίσχυρο άργιλο, ο οποίος βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας, αφαιρεί την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Επίσης περιέχει Μπετονίτη Άργιλο ο οποίος όταν έρχεται σε επαφή με το νερό δημιουργεί ένα ηλεκτρικό πεδίο απομακρύνοντας της τοξίνες του δέρματος. Η Oily Skin Face Mask περιέχει ακόμη Φράουλα η οποία θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη συρίκνωση των έντονων πόρων που υπάρχουν σε αυτή. Τέλος περιέχει Λεκιθίνη η οποία λειτουργεί σαν φορέας δεσμεύοντας τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στην μάσκα και τα μεταφέρει βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σαν ενυδατικός παράγοντας.

Η Oily Skin Mask προσφέρει έναν πολύ βαθύ καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες, το σμήγμα και τις τοξίνες από τους πόρους, απολυμαίνει την επιδερμίδα και την θρέφει με πολύτιμα φυσικά συστατικά. Είναι ιδανική για την επιδερμίδα που υποφέρει από υπερβολική λιπαρότητα και η οποία χρειάζεται συχνή "αποτοξίνωση" προκειμένου να ανακτήσει τη λάμψη της.

Η Oily Skin Mask προσφέρεται σε μορφή σκόνης προκειμένου να αποφευχθεί πλήρως η χρήση συντηρητικών. Ο τρόπος παρασκευής της μάσκας είναι απλός. Αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από την μάσκα με νερό, γάλα, χυμό αλόης ή με κάποιο ανθόνερο μέχρι να γίνει λάσπη και στη συνέχεια απλώστε τη στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Στεγνώστε καλά το πρόσωπο σας και χρησιμοποιήστε αμέσως μία κρέμα ενυδάτωσης.

Η χρήση της μάσκας ενδέχεται να προκαλέσει προσωρινά το κοκκίνισμα της επιδερμίδας. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και οφείλεται στην μεγάλη ισχύ που έχουν οι άργιλοι. Κάθε κόκκος άργιλου δεσμεύει πολλές φορές το βάρος του σε υγρασία, σμήγμα κ.ο.κ. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα κάποια ημέρα που δεν έχετε προγραμματίσει βραδινή έξοδο.

Δείτε επίσης

Κρέμα ματιών ανάπλασης Loom by Bioearth 30ml
€ 34,00   € 24,00
Advanced Caviarlift Eye & Lip Area Cream 15ml Olive Touch
€ 22,50
Defense Day Cream με εκχύλισμα αγγουριού 50ml by Wholly
€ 19,90   € 14,90
Dead Sea Day Cream 50ml by Mineral Beauty System
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή