Μάσκα Προσώπου με βασιλικό πολτό 50ml Disoline Elixirio

€ 11,90 € 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2872
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα ωφέλη των φυτικών-βιολογικών καλλυντικών. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βιολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα κύρια συστατικά των καλλυντικών της DisoLine, το Μελισσοκέρι, ο Βασιλικός Πολτός και το Ελαιόλαδο, παράγονται και συλλέγονται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία και περιέχουν όλα τα ευεργετικά συστατικά τους. Είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1,Β2,Β6,Β12), Α, D, E, K και C. Διαθέτουν εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία και τη νεότητά της. Η οξύτητα του ελαιολάδου είναι συμβατή με αυτή του δέρματος, με αποτέλεσμα η συχνή χρήση του να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο "κίτρινος χρυσός" της αντιγηραντικής θεραπείας.

Οι καλλυντικές ιδιότητες της μάσκας αργίλου της DisoLine οφείλονται στην παρουσία διάφορων μετάλλων και η μεγάλη ποικιλία των χρωματισμών της, στην περιεκτικότητά τους σε οξείδια του σιδήρου και του μαγνησίου. Σε συνδυασμό με τα ευεργετικά στοιχεία του βασιλικού πολτού, του μελισσοκεριού και το αγνού ελαιολάδου που περιέχει το προϊόν, επιτυγχάνεται ο βαθύς καθαρισμός, η αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, η τόνωση του δέρματος και η μείωση των ρυτίδων. Οι ιδιότητες της αργίλου σε συνδυασμό και με τα επιπλέον φυτικά συστατικά όπως το κολλαγόνο, η πανθενόλη και η πρόπολη γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Χρήση: Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο για 15 λεπτά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάλετε πρώτα με χλιαρό νερό και σαπούνι. Στη συνέχεια απλώστε την 24ωρη ενυδατική κρέμα Βασιλικού Πολτού. Η μάσκα της Disoline είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τα καλλυντικά της DisoLine δεν περιέχουν χημικά και χρωστικές, διαθέτουν διακριτικό άρωμα και είναι κατάλληλα για μεικτές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες. Όλα τα προϊόντα φέρουν την γνωστοποίηση του ΕΟΦ.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή