Μάσκα καθαρισμού με λάσπη Νεκράς Θάλασσας 2x8ml Mineral Beauty System

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5102
Είδος Μάσκες
Βάρος 2 × 8 ml
Εταιρεία Mineral Beauty System
Προέλευση Israel
Η Λασποθεραπεία είναι ένα από τα παλαιότερα μυστικά ομορφιάς. Η λάσπη αποτελείται από υψηλές συγκεντρώσεις μαγνησίου, καλίου, ασβεστίου, βρωμιούχων και θειϊκών αλάτων, καθώς και από ιχνοστοιχεία λιθίου, στροντίου, ιωδίου, σεληνίου, χρωμίου και ψευδαργύρου. Αυτοί οι μοναδικοί συνδυασμοί μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων συμπράττουν μοναδικά προκειμένου να καθαρίσουν και να προστατέψουν το δέρμα σας από τις καθημερινές επιδράσεις του ήλιου, τους ρύπους της ατμόσφαιρας και άλλες επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Η Purifying mud mask της εταιρίας Mineral Beauty System Dead Sea Cosmetics, καθαρίζει απαλά το δέρμα απομακρύνοντας ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη υγιή και λαμπερή. Τα μεταλλικά στοιχεία και η Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, καθώς και οι Βιταμίνες Ε & Β5 ανανεώνουν και εξισορροπούν την υγρασία, ενώ παράλληλα καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους του δέρματος. Το έλαιο Αβοκάντο απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα, ενώ η Λεβάντα επιδεικνύει σημαντική αντισηπτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ παράλληλα ευνοεί την ανάπλαση των κυττάρων.

Χρήση:Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Αφήστε τη να στεγνώσει για 10-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Κατάλληλη για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Επιστροφή στην κορυφή