Peel-Off Mask Dead Sea Face Mask by Mineral Beauty 30gr

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5103
Είδος Μάσκες
Βάρος 30 gr
Προέλευση Israel
Barcode 7296073009337
Εταιρεία Mineral Beauty System
Η μάσκα απολέπισης για το πρόσωπο Peel – Off με μεταλλικά στοιχεία, καθαρή λάσπη και αλάτι από τη Νεκρά θάλασσα, φύκια και αιθέρια έλαια tea -tree και λεμονιού της εταιρίας Mineral Beauty System Dead Sea Cosmetics, καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το θαμπό και κουρασμένο δέρμα, αποκαλύπτοντας μία φρέσκια, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Τα φυσικά συστατικά από τη Νεκρά θάλασσα σε συνδυασμό με το έλαιο λεμονιού και το αιθέριο έλαιο tea –tree με τις σημαντικές αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, αποκαθιστούν τη φυσική ισορροπία του δέρματος και έχουν έντονη ενυδατική και ηρεμιστική δράση, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο εύπλαστο και απαλό, οι γραμμές έκφρασης και οι ρυτίδες να μαλακώνουν και η επιδερμίδα να λάμπει. Μια εξαιρετικά αποτελεσματική μάσκα απολέπισης για πλήρη και ταχεία θεραπεία.

Χρήση: Τοποθετήστε το 1/3 του περιεχομένου (10g) σε ένα μπολ. Προσθέστε λίγο λιγότερο από 30ml χλιαρό νερό, περίπου 20C στην πούδρα Ανακατέψτε καλά για 1 περίπου λεπτό, ώστε να δημιουργηθεί μια ομοιογενής και κρεμώδης πάστα. Εφαρμόστε με τα δάκτυλά σας ένα λεπτό στρώμα μάσκας σε καθαρό και στεγνό δέρμα, στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε μέχρι να στεγνώσει η μάσκα και κατόπιν ξεκολλήστε απαλά. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό και σκουπίστε το απαλά. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα προϊόντα της Mineral Beauty System Dead Sea Spa παράγονται στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας στο Ισραήλ, δεν περιέχουν οινόπνευμα ή χημικές προσμίξεις, είναι φιλικά προς το περιβάλλον & περιέχουν μόνο αγνά αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή