Ενυδατική Μάσκα Προσώπου με Γάλα Γαϊδούρας & Αλόη by Venus Secrets Organics 5 x 30ml

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5155
Είδος Μάσκες
Βάρος 5 × 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008905
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη από ενυδάτωση και θρέψη ώστε να είναι λαμπερή, υγιής και ελαστική. Η ενυδατική μάσκα προσώπου με σύνθεση εμπλουτισμένη με γάλα γαϊδούρας, εκχύλισμα αλόης, ενυδατικά συστατικά, φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα, έλαια και βιταμίνες της εταιρίας Venus Secrets Organics, καταπολεμά την ξηρότητα και την αφυδάτωση της επιδερμίδας, εξισορροπεί το pH και αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος χαρίζοντας του μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και απαλότητας.

Τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του γάλακτος της γαϊδούρας προσδίδουν στο δέρμα μαλακτικές και αναγεννητικές ιδιότητες, καθώς κτίζουν ένα δυνατό ιστό αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα και του χαρίζουν βελούδινη απαλότητα, ελαστικότητα και νεανική λάμψη, ενώ η αλόη, λόγω της πλούσιας σύστασής της σε νερό, αποτελεί σημαντικό ενυδατικό και αναπλαστικό παράγοντα για το δέρμα με εξαιρετικές μαλακτικές, καταπραϋντικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.
Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ξηρά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα Πωλείται σε συσκευασία 5 x 30ml.

Χρήση! Για βέλτιστα αποτελέσματα, καθαρίστε πρώτα και στεγνώστε καλά το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας και απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα σε όλο σας το πρόσωπό. Κρατήστε την για 15-20 λεπτά και κατόπιν αφαιρέστε την απαλά με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ χωρίς να την ξεπλύνετε.
Επιστροφή στην κορυφή