Αντιρυτιδική Μάσκα Προσώπου με γάλα Γαϊδούρας & Έλαιο Argan by Venus Secrets Organics 5 x 30ml

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5156
Είδος Μάσκες
Βάρος 5 × 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008929
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η αντιρυτιδική μάσκα προσώπου της εταιρίας Venus Secrets Organics, με γάλα γαϊδούρας, ενυδατικά συστατικά, σύμπλεγμα βιταμινών και αλλαντοίνη, θρέφει ενυδατώνει, αναζωογονεί, αναδομεί και προστατεύει την επιδερμίδα από τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας της τη χαμένη της λάμψη και φωτεινότητα.

Αναγνωρισμένο για τις εξαιρετικές ιδιότητές του, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην αναζωογόνηση και αναγέννηση των κυττάρων. Η αλλαντοΐνη, γνωστή μαλακτική ουσία, ασκεί επουλωτική, καταπραϋντική και αναπλαστική δράση, ενώ το έλαιο αργκάν χάρη στην πολύτιμη σύστασή του, καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος, καθώς και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, ενώ παράλληλα μειώνει αισθητά τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές της επιδερμίδας, χαρίζοντάς σας δέρμα απαλό, λείο και νεανικό.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ξηρά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα. Πωλείται σε συσκευασία 5 x 30ml.

Χρήση! Για βέλτιστα αποτελέσματα, καθαρίστε πρώτα και στεγνώστε καλά το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας και απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα σε όλο σας το πρόσωπό. Κρατήστε την για 15-20 λεπτά και κατόπιν αφαιρέστε την απαλά με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ χωρίς να την ξεπλύνετε.
Επιστροφή στην κορυφή