Καθαριστική μάσκα προσώπου με πράσινη άργιλο, ελαιόλαδο και αργκάν 50gr Soma

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5529
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
Η Καθαριστική μάσκα προσώπου της εταιρίας Soma με πράσινη άργιλο και εκχύλισμα σαπωναρίας και έναν ευεργετικό συνδυασμό πολύτιμων φυσικών εκχυλισμάτων και ελαίων είναι ιδανική για βαθύ, εντατικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Λίγες μόνο εφαρμογές αρκούν για να χαρίσουν στο πρόσωπό σας αξεπέραστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης και να το αφήσουν λείο, απαλό και λαμπερό χωρίς ερεθισμούς. Ιδανική για λιπαρές, μεικτές ή επιδερμίδες με τάση ακμής. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Η πράσινη άργιλος έχει αντιφλεγμονώδη και απορροφητική δράση. Είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση, ενώ συμβάλλει και στη γενικότερη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, μέσω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Η Σαπωναρία έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και τονωτική δράση. Το εκχύλισμά της χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση, αλλά και για την ακμή. Τα εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού, με σημαντικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενυδατώνουν άριστα το δέρμα και απαλύνουν τους ερεθισμούς.

Η Πρόπολη με τις αντισηπτικές της ιδιότητες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια σε ποικίλα βακτηρίδια, ιούς και μύκητες. Η προβιταμίνη Β5, με τις σπουδαίες ηρεμιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση και ηρεμεί τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Το βιολογικό ελαιόλαδο διαθέτει πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, οι οποίες δρουν ως προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ελαστικότητά της, ενώ το Argan Oil με την αντιγηραντική του δύναμη, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10 έως 15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Επιστροφή στην κορυφή