Αντιοξειδωτική Μάσκα Προσώπου με Φύκια Bioearth 15ml

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6047
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009382
Εταιρεία Bioearth
Αντιοξειδωτική Mάσκα Προσώπου (μιας χρήσης) της Bioearth με εκχύλισμα από Πράσινα Φύκια, φερουλικό οξύ, χυμό Αλόης, εκχύλισμα Jania Rubens και Ρόδι. Ένα εξαιρετικό προϊόν με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, το οποίο αναζωογονεί και ανανεώνει άμεσα το θαμπό και κουρασμένο δέρμα, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου.

Το εκχύλισμα από κυανοφύκη, πλούσια πηγή αμινοξέων, επιδεικνύει έντονη αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες, καταπολεμά τα ένζυμα που ευθύνονται για τη καταστροφή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης αναδιοργανώνοντας και λειαίνοντας την επιφάνεια της γερασμένης επιδερμίδας και επαναφέροντας την νεανικότητα και την φρεσκάδα της.
Το φερουλικό οξύ είναι μία φαινολική ένωση με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, μεγαλύτερη και από αυτή των βιταμινών C, E και β-καροτένιο. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες αντιμετωπίζει τις αρνητικές επιπτώσεις πολλών ομάδων ελευθέρων ριζών, οι οποίες αποτελούν μία από τις σοβαρότερες αιτίες πρόωρης γήρανσης, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.
Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες, προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος.

Το ρόδι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ελλαγικό οξύ, προσφέρει στην επιδερμίδα λάμψη, φρεσκάδα και απαλότητα.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε την για 20'. Ολοκληρώστε την θεραπεία με τον ορό της ίδιας σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή