Λευκαντική Μάσκα Προσώπου με Γλυκονικό Οξύ Bioearth 15ml

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6049
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009313
Εταιρεία Bioearth
Λευκαντική Μάσκα προσώπου (μιας χρήσης), ιδανική για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών του δέρματος από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προϊόν, εμπλουτισμένο με γλυκονικό και μαντελικό οξύ, εκχύλισμα μπιζελιού και κουρκουμά, χυμό Αλόης και εκχύλισμα Jania Rubens το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ατελειών και στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας χαρίζοντας φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα.

Το γλυκονικό οξύ, ουσία με απαλυντική, κερατολυτική, αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση προστατεύει την επιδερμίδα από ερυθήματα, φλεγμονές και ατέλειες, χαρίζοντας βελούδινη υφή και όψη στο δέρμα.

Το μανδελικό οξυ διαθέτει ισχυρές λευκαντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες και λειαίνει της λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, χαρίζοντας υγιή και νεανική εμφάνιση.

Το εκχύλισμα μπιζελιών λειτουργεί ως συστατικό λεύκανσης και φωτεινότητας της επιδερμίδας, ενώ η αντιγηραντική και ενυδατική του δράση ενδυναμώνει το δέρμα χαρίζοντάς του ελαστική και νεανική όψη.
Το εκχύλισμα κουρκουμά, ουσία με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθαρίζει αποτελεσματικά και σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να φράζει τους πόρους, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και χαρίζει λάμψη, στιλπνότητα και απαλότητα στο δέρμα.
Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για 20'.
Επιστροφή στην κορυφή