Έκκριμα σαλιγκαριού Μάσκα προσώπου 15ml Bioearth

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6051
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009337
Εταιρεία Bioearth
Μάσκα προσώπου (μίας χρήσης) για βαθιά ενυδάτωση του κουρασμένου και αφυδατωμένου δέρματος, με έκκριμα σαλιγκαριού, ανθόνερο τριαντάφυλλο για έξτρα τόνωση και φρεσκάδα, χυμό Αλόης και εκχύλισμα από Jania Rubens από την εταιρία Bioearth.

Η βλέννα σαλιγκαριού διαθέτει σημαντικά θρεπτικά συστατικά, τα οποία περιποιούνται και αναζωογονούν το δέρμα με μοναδικό τρόπο. Είναι πλούσια σε κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό και υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C, Ε, ουσίες με ισχυρή θρεπτική και ενυδατική δράση, και με σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες, οι οποίες απαλύνουν σημάδια, ουλές και πανάδες, επαναφέροντας τη λάμψη και τη φωτεινότητα στο πρόσωπο.

Το ανθόνερο από τριαντάφυλλο ενυδατώνει, τονώνει, απαλύνει και αναγεννά την επιδερμίδα, καταπολεμώντας, θαμπάδες και ερεθισμούς, προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρατος και προάγοντας την λάμψη και την φρεσκάδα στο δέρμα.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε τη για 20'

Δείτε επίσης

Σπρέι OTORIG Nasal 20ml Erbagil
€ 15,90   € 10,60
Lifting ΒΟTΟΧ Εffect Serum 30ml Aloe Colors
€ 25,90
Επιστροφή στην κορυφή