AntiStress Mud Hair Mask 200ml by Mineral Beauty System

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6185
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Israel
Βάρος 200 ml
Barcode 7290114150644
Εταιρεία Mineral Beauty System
Η θεραπευτική Μάσκα Μαλλιών της εταιρίας Mineral Beauty System, εμπλουτισμένη με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, αγνά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα πολύτιμων βοτάνων, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, σχεδιασμένο για να προσφέρει μέγιστη θρέψη, ενυδάτωση και τόνωση στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, προστατεύοντάς τα παράλληλα από τη φθορά που προκαλούν οι περιβαλλοντικές συνθήκες και βοηθώντας τα να ανακτήσουν ελαστικότητα, ζωντάνια και λάμψη. Με την τακτική χρήση, ενισχύονται τα τριχοθυλάκια, ενεργοποιείται η διαδικασία της ανανέωσης της τρίχας και τα μαλλιά σας γίνονται μαλακά, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Η Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα περιέχει ανόργανα συστατικά και ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο, θείο, κάλιο, νάτριο και ιώδιο, η πολύτιμη δράση των οποίων αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα μικρά αιμοφόρα αγγεία της περιοχής, βοηθώντας στην αναζωογόνηση και ενδυνάμωση των μαλλιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην μείωση της απώλειάς τους και στην καταπολέμηση της πιτυρίδας. Τα φυτικά έλαια τονώνουν και δυναμώνουν την τρίχα προσφέροντάς της τέλεια ενυδάτωση και θρέψη, ενώ τα εκχυλίσματα των βοτάνων με την αποτοξινωτική, καταπραυντική και μαλακτική τους δράση, διατηρούν τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού υγιή και δυνατά.

Χρήση: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε τη μάσκα να επενεργήσει 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε πολύ καλά.
Συσκευασία 150ml
Επιστροφή στην κορυφή