Αντιρυτιδική και Ενυδατική Μάσκα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Bioearth 15ml

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6193
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009344
Εταιρεία Bioearth
Η Αντιρυτιδική και Ενυδατική Μάσκα Προσώπου (μιας χρήσης), ιδανική για την εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, αλλά και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης από την εταιρία Bioearth, ήρθε τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities. Εμπλουτισμένη με υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό Οξύ για βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας, Αλόη και εκχύλισμα Jania Rubens, η μάσκα θα σας χαρίσει δέρμα απαλό, λαμπερό και νεανικό.

Το Υαλουρονικό Οξύ έχει τη μοναδική ικανότητα να συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την απώλεια ελαστικότητας. Επιπλέον, συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων και των αυλακώσεων, στην επαναφορά της σφριγηλότητας, καθώς και στη λείανση, την τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε την να δράσει για 20' περίπου. Ολοκληρώστε την περιποίηση με τον ορό της ίδιας σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή