Καθαριστική μάσκα προσώπου με γλυκόριζα 50ml Olive-elia Macrovita

€ 9,90 € 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6375
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316330883
Καθαριστική Μάσκα Προσώπου με Λάδι Ελιάς και Γλυκύριζα από την σειρά Olive-elia της εταιρίας MacroVita. Ένα υπέροχο προϊόν, ιδανικό για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, της λιπαρότητα; και του σμήγματος, την σύσφιξη τους πόρων, καθώς και την απαλλαγή της επιδερμίδας από γυαλάδα, ατέλειες και ερεθισμούς. Το δέρμα ανακτά άμεσα την ομοιομορφία και τη λάμψη του και η επιδερμίδα σας γίνεται πιο λεία, φωτεινή και απαλή. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι αναδομητικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες τουυζιού σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιρυτιδική και αναγεννητική δράση του συνενζύμου Q10 και τις ενυδατικές ιδιότητες της Μαύρης Βρώμης και των Σακχάρων, ενισχύουν σημαντικά τη δομή του δέρματος αποκαθιστώντας τυχόν ανωμαλίες, ενώ παράλληλα συσφίγγουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, διατηρώντας τη νέα και δροσερή. Επιπλέον, οι αντιφλογιστικές ιδιότητες του ελαίου Κουπουασού και της Γλυκύριζας, σε συνέργια με την αντιοξειδωτική και αντιερεθιστική δράση της Βιταμίνης Ε, την καταπραϋντική της Μπιζαμπολόλης, καθώς και τις μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες της Προβιταμίνης Β5 και της Αλλαντοΐνης και τις καθαριστικές, και μαλακτικές του Ελαιολάδου, χαρίζουν περαιτέρω βελούδινη υφή και λάμψη διαρκείας. Τέλος η Καολίνη απορροφά το σμήγμα και την λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα πεντακάθαρη και ζωντανή

Χρήση: Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα, αποφεύγοντας τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Αφήστε για 15-20 λεπτά να στεγνώσει και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.
Μόνο για εξωτερική Χρήση

90% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης
Προϊόν Δερματολογικά Ελεγμένο
Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Σιλικόνη και Parabens

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή