Black Lava Effect Απολεπιστική και Eνυδατική Μάσκα Προσώπου 50ml Olive Touch

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6460
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123395402
Εταιρεία Olive Touch
Τα τελευταία χρόνια ένα καινούριο συστατικό έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, και αυτό δεν είναι άλλο από την ηφαιστειακή λάβα, ένα υπερ-συστατικό, το οποίο, λόγω των εξαιρετικά ωφέλιμων ιδιοτήτων του αναφορικά στην αποτοξίνωση και στη μακροβιότητα των κυττάρων, υπόσχεται πραγματικά θαύματα για την ομορφιά, την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας.

Απολεπιστική και ενυδατική μάσκα προσώπου με ηφαιστειακή λάβα, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και εκχύλισμα ηφαιστειακού πετρώματος από τη νέα σειρά Black Lava Effect της Olive Touch. Η πλούσια σε πιστοποιημένα βιολογικά φυτικά έλαια και ενεργούς, δραστικούς παράγοντες σύνθεσή της θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας, απαλλάσσοντάς την από ρύπους, λιπαρότητα και σμήγμα, ενώ παράλληλα θα ενυδατώσει εντατικά το δέρμα σας χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα, ζωντάνια και λάμψη.

Τα ηφαιστειακά συστατικά αποτελούν πλούσια πηγή πολύτιμων ιχνοστοιχείων, όπως ο χαλκός, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, στοιχεία απαραίτητα για την σύνθεση των πρωτεϊνών και του κολλαγόνου, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποτοξίνωσης και της μακροβιότητας των κυττάρων, καθώς και στη βελτίωση της σύσφιξης και της ελαστικότητας του δέρματος.

Οι κόκκοι ελιάς απολεπίζουν και βελτιώνουν την αύξηση της μικροκυκλοφορίας της επιδερμίδας, η οποία με τη σειρά της ενισχύει τη θρέψη των κυττάρων, αποκαθιστά την ισορροπία της υγρασίας και συσφίγγει το δέρμα, με αποτέλεσμα να απαλύνονται σημαντικά οι ρυτίδες.
Ο καολίνης, ο οποίος δρα ως μαγνήτης, προσελκύει τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες από τους φραγμένους πόρους και απομακρύνει τα μαύρα στίγματα.

Το λάδι ελιάς, πλούσιο σε πολυφαινόλες, βιταμίνη E και χλωροφύλλη, βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την υδρολιπιδική της ισορροπία, προφυλάσσοντας από την ξηρότητα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία.

Το αργανέλαιο προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, ενώ η αλόη χάρη στα ευεργετικά συστατικά της, επιδεικνύει καταπραϋντική και απαλυντική δράση, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.

Οι πολυφαινόλες του κόκκινου κρασιού με την πολύτιμη αντιοξειδωτική τους δράση βοηθούν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και της γήρανσης, συμβάλλουν στην αποκατάσταση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, συσφίγγουν το δέρμα και το καθιστούν πιο λείο, λαμπερό και υγιές
Ιδανική για λιπαρά και μικτά δέρματα.

Χρήση:Απλώστε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 15-20 λεπτά και μετά κάντε μασάζ για βαθύ καθαρισμό.

Δείτε επίσης

Κεράσι Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
After Shave Balsam OlivAloe 100ml
€ 12,90
Τζελ Aloe Vera by STH 100ml
€ 12,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή