Βιολογική κρέμα απολέπισης προσώπου με ιπποφαές, κόκκινο σταφύλι, κόκκους ελιάς, πράσινο τσάι, aloe vera και βιταμίνη Ε Olivellenic 200ml

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4422
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 200 ml
Barcode 5205544000775
Εταιρεία Olivellenic
Προέλευση Hellas (Poros)
Η βιολογική κρέμα απολέπισης προσώπου της Olivellenic είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους του προσώπου, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, το περιττό σμήγμα και τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, δίνοντας άμεσα λάμψη στο θαμπό δέρμα, χωρίς να ερεθίζει. Είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά, όπως ιπποφαές, κόκκινο σταφύλι, κόκκους ελιάς, πράσινο τσάι, aloe vera και βιταμίνη Ε. τα οποία προστατεύουν και περιποιούνται το δέρμα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Οι λεπτοί κόκκοι ελιάς προσφέρουν ασφαλές peeling απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από τη κεράτινη στιβάδα ενώ λειαίνουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να επανακτήσει τη λάμψη και την απαλότητα της χωρίς να σπάνε οι ευρυαγγείες και οι ρυτίδες. Το κόκκινο σταφύλι με δράση κατά των ελεύθερων ριζών μαζί με το πράσινο τσάι, το κερί της μέλισσας και την βιταμίνη Ε, τονώνουν, ενυδατώνουν και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα. Το Ιπποφαες ,πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, C, E, Κ, βήτα-καροτένιο,, φολικό οξύ, ολεϊκά οξέα (omega-3, omega-6, omega-7, omega-9) και μεταλλικά στοιχεία (Νάτριο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο) βοηθά στη φυσική ανάπλαση του δέρματος αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία. Το λάδι τζοτζομπα/χοχόμπα με ενυδατικές και αντιβακτηριαδιακές ιδιότητες, επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος, ενώ η aloe vera με την αντιφλεγμονώδη δράση της, προστατεύει από τους ερεθισμούς και βελτιώνει την λειτουργία των ιστών, αφήνοντας το δέρμα του προσώπου υγιές, νεανικό και λαμπερό!

Η βιολογική κρέμα απολέπισης της Olivellenic βελτιώνει την υφή του δέρματος κατά την θεραπεία του. Πωλείται σε συσκευασία 75ml.
Χρήση: Κάντε ελαφρά μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο τον λαιμό και το πρόσωπο. Στην συνέχεια, ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Εφαρμόστε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.
Προιόν βιολογικά πιστοποιημένη από την ICEA.
Επιστροφή στην κορυφή