Body Scrub με γάλα γαϊδάρας και έλαιο αργκάν από Venus Secrets Organics

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4700
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Βάρος 280 ml
Barcode 5200391006727
Πλούσιo scrub σώματος με γάλα γαϊδούρας και έλαιο άργκαν, της εταιρίας Venus Secrets Organics για βαθύ καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Η μοναδική του σύνθεση με ενεργούς φυσικούς παράγοντες απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας την αναζωογονημένη, λεία και απαλή. Αναγνωρισμένο για τις εξαιρετικές αρετές του, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες Α, Β, C και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό που προωθεί την αναγέννηση του δέρματος. Παράλληλα, το έλαιο αργκάν, ο πολύτιμος αυτός θησαυρός της φύσης, με τις άριστες αντιβακτηριαδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες, απαλύνει το δέρμα από τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς, αναπλάθει τα κύτταρα, επαναφέρει την ελαστικότητά του δέρματος και συμβάλλει στην σύσφιξη του, χαρίζοντας στην επιδερμίδα όμορφη και νεανική όψη. Εμπλουτισμένο, επιπλέον, με βιολογικό ελαιόλαδο και βιολογική αλόη το scrub της Venus Secrets είναι ένα άριστο προϊόν ανάπλασης και θρέψης της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιείστε το εξαιρετικό αυτό προϊόν 1-2 φορές την εβδομάδα και δείτε να σβήνουν σταδιακά από το δέρμα σας ουλές, σημάδια και μικροερεθισμοί. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Πωλείται σε συσκευασία των 280ml.

Κάνετε μασάζ σε στεγνό ή βρεμένο δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των προβληματικών περιοχών και επιμείνετε στις τραχιές περιοχές όπως οι αγκώνες, τα γόνατα, τα πόδια και οι μηροί). Ξεπλύνετε καλά

Δείτε επίσης

After Sun Face & Body Milk Macrovita
€ 8,00
Body Mist Senses για την γυναίκα 130ml OlivAloe
€ 11,90   € 7,90
After Sun Burn 150ml by Rizes Crete
€ 14,90
Body Mist Aloe για την γυναίκα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Γυναικείο Αποσμητικό Roll-on Ipnose 100ml Bioleon Bema Cosmetics
€ 10,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή