Body Scrub με άλατα Νεκράς Θάλασσας White Blossom 300ml by Mineral Beauty System

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6191
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 300 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290111420030
Εταιρεία Mineral Beauty System
To Απολεπιστικό σώματος με άρωμα White Blossom της εταιρίας Mineral Beauty System εμπλουτισμένο με ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, βιταμίνη Ε, Αμυγδαλέλαιο, λάδι Jojoba και αιθέρια έλαια, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας του δέρματος.

Προσφέρει φυσική απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων, συμβάλλοντας στην επιβράδυνση της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, ενισχύει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την μείωση της κυτταρίτιδας, και ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης της επιδερμίδας, αφήνοντάς την βελούδινα απαλή, λεία και ανανεωμένη.

Ο συνδυασμός φυτικών ελαίων με πλούσιες θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, βιταμινών με ισχυρή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση και αιθέριων ελαίων με ευχάριστα, δυνατά αρώματα μετά από ένα ελαφρύ μασάζ, χαρίζει λαμπερή, λεία και όμορφη επιδερμίδα, χωρίς ξηρά και σκληρά σημεία και αφήνει το δέρμα καθαρό, μαλακό, υγιές και νεανικό. Η σαγηνευτική ευωδιά των λευκών ανθέων προσφέρει μία λουλουδένια αίσθηση φρεσκάδας.

Οδηγίες Χρήσης: Σε υγρό και καθαρό δέρμα, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα, οι φτέρνες, στις περιοχές με τάση για κυτταρίτιδα, όπως οι μηροί, το στομάχι και οι γλουτοί. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείστε το μία με δυο φορές την εβδομάδα.

Χρήση εξωτερική. Συσκευασία των 300ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή