Detox Scrub με Καφεϊνη & αλάτι 200ml Sapon Skin Care

€ 14,00 € 11,13


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6987
Είδος Περιποίηση Σώματος
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180189
Βάρος 200 ml
Το δέρμα καθώς μεγαλώνουμε τείνει να χάνει τη στιλπνάδα του και να γίνεται πιο παχύ, πιο θαμπό και άτονο και πιο κουρασμένο, με τραχιά υφή και έντονους πόρους. Παράλληλα, λόγω της συσσώρευσης χρωματισμού στα νεκρά κύτταρα, προκαλείται συχνά το φαινόμενο του αποχρωματισμού ή και της ανομοιογένειας στον τόνο της επιδερμίδας. Η λυση που προτείνεται είναι η συχνή απολέπιση, η οποία περιορίζει σημαντικά το πρόβλημα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ευκολότερη διείσδυση και απορρόφηση των υπολοίπων προιόντων περιποίησης, συμβάλλοντας στη διατήρηση της λάμψης, της φωτεινότητας και της νεανικότητας της επιδερμίδας.

Το Caffeine and Salt Scrub από την εταιρία Sapon Skin Care είναι ένα εξαιρετικό peeling σώματος σε μορφή mousse, εμπλουτισμένο με κόκκους καφέ και χονδρού αλατιού και μία σειρά φυσικών ενεργών συστατικών, όπως: εκχυλίσματα centella asiatica και guarana, το οποίο καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της, ενώ παράλληλα τονώνει αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα, μειώνοντας σημαντκά την αντιαισθητική όψη ”φλοιού πορτοκαλιού”. Η βάση γλυκερίνης προσφέρει extra ενυδάτωση και ομαλό, λείο αποτέλεσμα. Το peeling είναι ελαφρά αφρίζον για εύκολο ξέβγαλμα και έχει υπέροχο άρωμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το εκχύλισμα Centella asiatica, λόγω της πλούσιας σύνθεσής του σε τριτερπενοειδή και βιταμίνες έχει την ικανότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο, σφριγηλό και νεανικό, ενώ παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς βελτιώνει τη μικρο-κυκλοφορία και ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε.

Το γκουαράνα και o καφές, συστατικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, προσφέρουν ισχυρή δράση αποτοξίνωσης και προστασίας, ενώ χάρη στις τανίνες που περιέχουν, συσφίγγουν το δέρμα, διατηρώντας το απαλό, λείο και ελαστικό.

Απολαύστε μεταξένια, καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή