Βιολογικό peeling σώματος Vanilla & Almond 410gr by Apiarium

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7160
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 410 gr
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Barcode 8056457345326
Βιολογικό peeling σώματος Vanilla & Almond από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα προιόν βαθύ καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με εξαιρετικά φυσικά συστατικά όπως, Μέλι, Άλατα Νεκράς Θάλασσας, Βούτυρο Καριτέ, Γλυκό Αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο Βανίλια, το οποίο θα απολεπίσει ήπια το δέρμα σας, απομακρύνοντας νεκρά κύταρα, ρύπους και λιπαρότητα και θα του χαρίσει μεταξένια απαλότητα, φρεσκάδα και λάμψη. Με απίθανο άρωμα βανίλιας για ηρεμία και γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης.

Το βούτυρο καριτέ είναι γνωστό για τις εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, ενώ επιπλέον αποτρέπει την εμφάνιση ραγάδων και βελτιώνει τη διαδικασία ανανέωσης των δερματικών κυττάρων. Το μέλι θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ το αμυγδαλέλαιο με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες, αντιμετωπίζει την ξηρότητα και μαλακώνει την επιδερμίδα. Τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε μαγνήσιο, συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση της ενυδάτωσης και στη μείωση των ερεθισμών, ενώ σύμφωνα με πολλές έρευνες, η χρήση τους επιδρά θετικά στις δερματικές αλλεργίες και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Τέλος, το αιθέριο έλαιο βανίλιας, με το αισθησιακό και τονωτικό του άρωμα προκαλεί μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.

Χρήση: Σε βρεγμένη επιδερμίδα, εφαρμόστε μία ικανή ποσότητα από το προιόν και με μία βούρτσα / ένα σφουγγάρι απολέπισης κάντε μασάζ σε όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στην κοιλιά, στους γοφούς και στους μηρούς. Ξεπλύνετε προσεκτικά.
Χρήση 2 φορές την εβδομάδα. Συσκευασία 410g.
Επιστροφή στην κορυφή