Peeling σώματος Κέδρος & Πατσουλί 410gr Apiarium

€ 17,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7412
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 410 gr
Εταιρεία Apiarium
Προέλευση Italy
Barcode 8056457341847
Βιολογικό peeling σώματος Κέδρος & Πατσουλί από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα προιόν βαθύ καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με εξαιρετικά φυσικά συστατικά όπως λάδι ηλίανθου, αργανέλαιο, βασιλικό πολτό και μέλι, αλλά και πλούσιες αποτοξινωτικές ουσίες, όπως άλατα Νεκράς Θάλασσας, το οποίο θα απολεπίσει ήπια το δέρμα σας, απομακρύνοντας νεκρά κύταρα, ρύπους και λιπαρότητα και θα χαρίσει μεταξένια απαλότητα, φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα σας. Η υπέροχη ευωδιά του τέλος, ένας μαγικός συνδυασμός εξωτικού κέδρου με ζεστό και σαγηνευτικό πατσουλί, θα προσδώσει μοναδική ευωδιά στην επιδερμίδα σας που θα διατηρηθεί για ώρες.

Ο βασιλικός πολτός διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και διεγείρει την κυτταρική αναδόμηση και την επιδιόρθωση των επιδερμικών ιστών, καθιστώντας το δέρμα πιο σφικτό και πιο ελαστικό. Το μέλι ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, ενώ το αργανέλαιο με την πλούσια σε αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις σύνθεσή του, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα δερματικά προβλήματα και τις φλεγμονές, θεραπεύοντας τον δερματικό ιστό. Το λάδι του ηλίανθου, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες, οχυρώνει και τονώνει τον επιδερμιδικό φραγμό προστατεύοντας την καλή υγεία του δέρματος.Το αλάτι Νεκράς Θάλασσας τέλος, λόγω της υφής του, θεωρείται μοναδικό απολεπιστικό “όπλο”, καθώς η πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία συστασή του, καθαρίζει, αποτοξινώνει και αποκαθιστά το δέρμα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντάς την επιδερμίδα φρέσκια και αναζωογονημένη.

Χρήση: Σε βρεγμένη επιδερμίδα, εφαρμόστε μία ικανή ποσότητα από το προιόν και με μία βούρτσα / ένα σφουγγάρι απολέπισης κάντε μασάζ σε όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στην κοιλιά, στους γοφούς και στους μηρούς. Ξεπλύνετε προσεκτικά.
Χρήση 2 φορές την εβδομάδα.
Συσκευασία 410g.

Δείτε επίσης

Aναλγητικό και καταπραϋντικό Φυτικό Omio Gel 100ml
€ 10,90   € 9,90
Detox Scrub με Καφεϊνη & αλάτι 200ml Sapon Skin Care
€ 14,00   € 11,13
Αποσμητικό με Γιασεμί Olivaloe 50ml
€ 9,50
Sunscreen Tanning Butter SPF10+ by Rizes Crete 150ml
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή