Αντιρυτιδικό Serum Ματιών 50ml Olivellenic

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2525
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Εταιρεία Olivellenic
Barcode 5205544000829
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το τζίνσενγκ, το πράσινο τσάι και την αλόη σε αυτήν την εκπληκτική σειρά προϊόντων περιποίησης.

To αντιρυτιδικό serum ματιών της σειράς Organic Olive, με πιστοποιημένη βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ροδιού, απότελεί μία ιδανική πρόταση για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια. Το απαλό αυτό gel ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα προσφέροντας την απαραίτητη καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται η ευαίσθητη αυτή περιοχή. Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην ενυδάτωση και τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Βοηθά επίσης στο σχηματισμό νέων κυττάρων, στην παραγωγή κολλαγόνου και στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Τα εκχυλίσματα ροδιού και ελιάς, χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτκά στοιχεία που περιέχουν, μειώνουν την επίδραση του καθημερινού στρές και άλλων επιβαρυντικών παραγόντων πάνω στο δέρμα. Η πλούσια σύνθεση από υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη βιολογική αλόη, δίνει στο gel εξαιρετικά απαλή και λεπτή υφή, ικανή να εισχωρήσει στο λεπτό και ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών.

Χρήση: Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, απλώστε μία δόση από το gel στις άκρες των δακτύλων και ταμπονάρετε απαλά, χωρίς πίεση, γύρω από τα μάτια. Μπορέι να εφαρμοστεί μία ή δύο φορές την ημέρα, πριν την κρέμα προσώπου.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive απότελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της ελληνικής γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, και δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.

Δείτε επίσης

Σταγόνες OTORIG Ear Drops 10ml Erbagil
€ 15,90   € 9,70
Beard and Face Wash 200ml Cosmogent
€ 14,30   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή